BMW Z4 Roadster 3.0i | Leder | Climate | Stoelverw | 17″

Categorie:

Beschrijving

WhatsApp chatStuur een Whatsapp!

 

BEL NU MAIL ONS ROUTE

 

Beste geïnteresseerde,

Hierbij bied ik je deze BMW Z4 Roadster aan.

BMW Z4 E85

De Z4 moest zowel sportief als comfortabel zijn. Een dergelijke combinatie is vaak een garantie dat een auto van beide net niets is, maar BMW bewijst dat het ook anders kan. Het beste voorbeeld daarvan is de besturing. Gezien het wagengewicht van zo’n 1.200 kg, is stuurbekrachtiging een noodzakelijk kwaad. Toch weet deze installatie zo veel gevoel te geven, dat een sportwagen zonder stuurbekrachtiging niet veel beter communiceert.

Rijgedrag

Ondanks de brede banden is de Z4 niet gevoelig voor spoorvorming, of het moet zijn dat de bestuurder voelt dat het spoor er is maar de auto de koers onverstoorbaar blijft volgen. Zowel in de stad als op de buitenweg, maakt deze absoluut sublieme besturing de Z4 al een genoegen om mee onderweg te zijn.

Net als iedere andere BMW heeft ook de Z4 achterwielaandrijving. De aandrijving is in de loop der tijd steeds verder geperfectioneerd en is in deze Z4 subliem. De standaard gemonteerde tractiecontrole laat, eveneens naar goed BMW-gebruik, enige mate van wielspin toe. Dat geeft de bestuurder het gevoel heel wat te kunnen, terwijl de elektronica continu paraat staat om in te grijpen mocht dat ooit nodig zijn.

Bron: Autozine

Benieuwd naar het verhaal van deze automobiel? Neem gerust contact op.

Voordat je langs wilt komen graag even bellen voor beschikbaarheid.

Alleen open op afspraak.

Met vriendelijke groeten,

DAANAUTO.NL

Merk: BMW
Model: Z4 Roadster
Uitvoering: 3.0i

Bouwjaar: 2003
Kilometers: 98.016
Brandstof: Benzine
Transmissie: Automaat
Vermogen: 231 PK
Motor: 3.0 L 6-in-lijn
Aandrijving: Achterwielen
Kenteken: 79-LZB-1

Kleur: Grijs metallic
Bekleding: Zwart leder

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die jouw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Als eerste zien wat er op voorraad komt?

Volg mij op: WWW.FACEBOOK.COM/DAANAUTO.NL